bet365 Биатлон

Ако искате да направите залог в областта на зимните спортове, bet365 Биатлон е подходящ избор, проверете пазарите за залагания на зимни спортове на bet365 и намерете най-добрата оферта.

За всички ентусиасти на зимни спортове, bet365  включва някои от най-популярните в офертата им за зимни спортни залагания.

bet365 Биатлон – правила

Биатлонът е популярен зимен спорт, който смесва ски бягане и стрелба. Спортът винаги е бил невероятно популярен в Северна Европа, Канада, Русия , в това число и в България и страни, концентрирани около Алпите.

Състезателите по биатлон тренират за 2 дисциплини – стрелба и ски бягане. Най-добрите биатлонисти тренират около 13 пъти седмично по 2,5 часа.

Тренировките могат да са само по стрелба или само по ски бягане, но по-често състезателите тренират комбинирано. Въпреки че най-дългата дистанция е 15 km. за жените и 20 km. за мъжете, състезателите бягат до 35 km. по време на тренировка.

Както ски бягането и биатлонът изисква всестранно развити физически състезатели с голяма издръжливост. Важен при стрелбата е контролът на дишането.Състезанията често са много силно оспорвани, правейки залаганията по тях доста интригуващи.

Офертата на bet365 Биатлон е организирана около различни по-големи събития като Зимни олимпийски игри, Световни и Европейски първенства. Квалификационни събития, както и някои местни и регионални събития.

bet365 Биатлон – залози и пазари

Биатлонът е едно от най-предизвикателните спортни събития в светa, изпитва издръжливостта и уменията на състезателя с пушка.

В bet365 има огромен избор от спортни пазари за залагания за зимни спортове, можете да заложите на по-популярните като:

  • Световна купа по Спринт
  • Световна купа по Преследване
  • Световна купа по Щафета
  • Световна купа – Жени
  • Световна купа по Спринт – Жени

Можете да избирате от няколко типа залози за всяка от надпреварите по Биатлон. Като например печеливш състезател, “Победител” между двама състезатели или “Печеливша разлика” с която ще бъде спечелено състезанието.

За големи събития, които включват медали, има и залози за състезатели, които ще вземат медал. Както и залози за предстоящи събития.

bet365 Биатлон – live streaming

Букмейкъра има огромен избор от спортни пазари  и възможности за залагания на живо на зимни спортове, включително алпийски ски, биатлон и ски бягане. Букмеъкъра предлага също live streaming на волейболтенис, футбол, снукър, моторни спортове като F1хокей на лед, конни надбягвания, хрътки, голф, дартс, колоездене, крикет, бокс, UFC,  баскетбол, бейзбол и много други.

Лесно е да проследявате залозите си, като използвате услугата за стрийминг на живо на bet365. Залагания на живо са едини от най-добрите, с които някога сме се сблъсквали.

Ако добавим напълно оборудваното мобилно приложение bet365 mobile, което е чудесен спътник за играчите в движение, както и за тези обичат да вземат бързо решения, bet365 наистина е най-добрия избор, който може да направите!

 

 

bet365 Биатлон

Автор: бетбг.com

 

 

 

 

 

error: Content is protected !!