bet365 – Тенис залози

bet365 тенис залози

bet365 – Тенис залози

Според нас Тенис залози в bet365 са най-добрият вариант, ако искате да заложите на Тенис мачове. bet365 не само обхваща тенис залагания, но и всички видове спорт в програмата си. Също така открихме, че шансовете са значително по-добри от тези, предоставени от други спортни книги. Що се отнася до тенис залозите, bet365 предлага много възможности за залагания на Живо и преди Мач.

Повече, отколкото всеки друг уебсайт на спортната книга, с който се сблъскахме.

bet365 Тенис залози – общи характеристики

  • Десетилетия опит във всички области на онлайн хазарта
  • Добър бонус (допълнителни 100лв. ще бъдат добавени към вашата сметка за залагания след депозирането на най-малко 100лв.)
  • Изключителна поддръжка на клиенти
  • Стрийминг на всички видове спортни събития на Живо
  • Широк избор от опции за депозити и тегления (от кредитна карта до банков превод, плюс различни решения )
  • Най-добрите коефициенти за всички събития, на които можете да залагате
  • Много промоции

bet365 – Тенис залози – бонус

Ако сте фен на тенис залагания тогава bet365, може да ви предложи шанс да спечелите допълнително 50% благодарение на бонус за тенис акумулатор.

Тази оферта важи за печалбите от множествен залог преди мач с 2 или повече селекции на пазарите.
Да Спечели Мача, Победител в Първи Сет или Залози за Сет за мачовете по единично и двойки от турнирите за Големия Шлем, АТП, УТА или Чалънджър, както и мачовете по единично и двойки за Купа Дейвис, Фед Къп и Хопман Къп. Тази оферта е достъпна само за нови и класиращи се клиенти.
Максималният бонус, който можете да получите, е 100 лв. или еквивалент в друга валута. Бонусът няма да важи ако залог е бил затворен напълно. Ако залог е бил затворен частично, бонусът ще се изчисли на база останалия активен залог. Ако квалифициращ залог е бил променен чрез функцията Промени Залог, бонусът ще бъде изчислен на база новия залог. Ако залог е бил променен, за да включи или промени селекция от събитие, което е На Живо, бонусът няма вече да е валиден. Залози комбинации с бонуси като Lucky 15 или Lucky 31 не важат за тази оферта.

Тенис залози – видове

bet365 Тенис залози, са ненадминати, с изключително впечатляващ списък от игри.

Игрите, които са на разположение за стрийминг на живо, са придружени от бутон за игра в списъка с игри. Всъщност, списъкът с пазари за всяка игра гарантира, че bet365, удря всички съперници право в целта.

Чрез статистическите данни на екрана, потребителите могат да видят статистиките на всеки играч по време на игра: аса, двойни грешки, конверсия на точки, печелят% 1-ви сервис и печелят% 2-ри. bet365 Тенис залози гарантира, че играчът има най-добрата налична информация, за да направи информиран залог.

Накратко

Ако сте запален фен на тениса и се радвате от поставянето на залози, тогава бонусът за тенис на bet365 е нещо, което определено трябва да разгледате. Колкото повече селекции добавяте към вашият залог, толкова по-голям ще бъде бонусът, който ще бъде добавен – до 50%.

бетбг.com

 

 

 

error: Content is protected !!