bet365 Бейзбол

На bet365 Бейзбол можете да видите всички бейзболни залози, които можете да направите. Бейзболът е страхотен спорт, на който да залагате, тъй като има толкова много възможности, всеки сезон.

Бейзболът е един от най-популярните спортове по цялото земно кълбо. Спортът има над 200 федерации в 141 държави. Показвайки го като един от най-харесваните спортове в света. Бейзболът също е един от най-гледаните спортове в света, като всяка година се гледа на милиони хора.

В Major League Бейзбол се играят 162 игри на сезон. Без да броим плейофите.

bet365 – Бейзбол – Лиги

Докато много спортни фенове асоциират бейзбола чисто със Северна Америка и МЛБ. Бейзбола всъщност се играе в много части на света и има дори малки лиги в Германия, Италия и Ирландия.

Бейзболът е изключително популярен в Централна Америка и Южна Америка. Както и в Южна Корея и Япония, където граничи както със сумото, така и с футбола като най-големият спорт в страната.

Ето някои от най-популярните професионални бейзболни лиги от цял свят, на които можете да заложите:

  • Major League Бейзбол (MLB)

Major League бейзбол или MLB е най-голямата и най-богатата бейзболна лига в света от много време насам.

  • Победителите на шампионата

В МЛБ след сезона или плейофите най-добрите отбори от всяка лига (тримата дивизионни шампиони плюс трите най-силни второкласни отбори) играят един срещу друг в конкурс за нокаут. За да решат шампионите на Националната лига и Американската лига. Традиционно известни като национални Победителите от Американската лига.

  • Дивизионни първенства

Въпреки че има само по пет отбора във всяко отделение, тези отбори играят общо 162 редовни сезона. Всеки от които само, за да определи дивизионното първенство. Всеки отбор играе с останалите отбори в своята дивизия общо 19 пъти.

  • Nippon Professional Бейзбол (NPB)

Японският бейзбол е на второ място след MLB по отношение на генерираните търговски приходи, качеството на стадиона и парите, които могат да бъдат спечелени както на и извън терена. Така че не е изненадващо, че той е много популярен сред играчи.

bet365 Бейзбол – Залози

Точно както във футбола, тениса, ръгби, крикет, в бейзбола има много игри, които се играят в лиги или състезания, всяка година. В бейзбола имате възможност за дългосрочни залози (залагания на победителите в определени състезания ) и краткосрочни залози (залагания на отделни игри, резултати, тегления и т.н.).

можете да направите залог за
:
  • Залози за МЛБ
  • Залози за Серии
  • Залози за Шампион, Лига, Дивизия
  • Залог Победител за Уайлд Кард Американска/Национална Лига

bet365 Бейзбол – Live Streaming

Страхотна новина, ако сте фен на залаганията на живо bet365 live streaming предлага много от най-предпочитаните американските спортове, най-вече бейзбол, хокей и баскетбол.

В комбинация с потоци на живо са и редица пазари на залагания на игри. Които можете да използвате, за да подобрите допълнително удоволствието от играта. За съжаление NFL игри не се излъчват на живо на bet365  въпреки това има много други американски спортни игри, показвани на живо през цялата година.

Това дава възможност на феновете на залаганията на живо, да гледат как играта се разгръща. Не забравяйте също, че залагането на живо е налице на компютърът ви, а също и на bet365 mobile.

Така че, ако сте фен на американските спортове, които търсят редовно място за залагания, което предлага голям избор на пазари на живо и превъзходни оферти през цялата година. Защо не се присъедините към предпочитания букмейкър днес и започнете да залагате с най-добрите?!

bet365 Бейзбол

Автор: бетбг.com

 

error: Content is protected !!