bet365 Бадминтон

bet365 Бадминтон предлага онлайн коефициенти за залагания и да държи под око всички основни събития, като Световно първенство, Олимпийски Badminton събития и BWF Супер Серии, като дава на играчите много възможности за печалба.

За съжаление този красив спорт е малко популярен и въпреки нарастващото търсене той не достига спортове като тенис например. Бадминтонът е най-популярен в Китай, Индонезия, Япония, Южна Корея, Индия и Шри Ланка, в Европа предимно в  Дания, Великобритания, Германия и Швеция.

Бадминтонът е спорт, който най-често се играе за забавление сред членовете на семейството и приятелите. Макар че не е голям спорт, той все още се играе конкурентно и хората могат да печелят пари, като залагат на него. За играта се използва ракета, която може да достигне скорост до 200 км / ч, когато е ударена от играч. Най-добрите играчи трябва да са гъвкави, спортни и да имат бързи реакции.

Международната общност призна легитимността на Бадминтон през 1992 г., когато става олимпийски спорт. За съжаление, Бадминтона отпада от игрите след Олимпиадата през 2008 г.

bet365 Бадминтон – основни събития

Бадминтон е бил в олимпийски спорт още през 1992 г. Това очевидно е голямо постижение за спорта, което му помага да се легитимира в очите на много хора. За съжаление, той е прекратен като олимпийски спорт след игрите през 2008 година. Това не отнема от качеството на спорта или спортистите, които го играят. Все още има редица важни събития по бадминтон, включително Супер сериите на BWF и световните първенства.

BWF Super Series: 

Това събитие, създадено от Световната федерация по бадминтон (BWF) през 2006 г. Това е ежегоден турнир от второстепенно ниво. Дванадесет страни участват и служат като домакини. Играчите, които спечеля мачовете, които се провеждат в тези страни, играят на финала на Супер Серия, който се провежда в края на всяка година.

Super Series Masters Final: 

Това е голямо ежегодно събитие за бадминтон. Той се провежда в края на годините. Индивидуалните играчи печелят $500,000 в награден фонд. Това е най-изгодният турнир на сезона. Игрите се провеждат с осемте най-добри индивидуални играчи и отбори, базирани от класацията на Супер серии. Играчите, които ще участват във финалите, се определят от Световната федерация по бадминтон след последния турнир от Супер Серии. Само двама играчи от всяка асоциация-член имат шанс да се състезават. Първите два отбора и индивидуални играча преминават към полуфиналите.

World Championships: 

Световнoтo първенствo по бадминтон се провеждат от 1977 г. насам. Те се провежда ежегодно. Най-добрите играчи се състезават, за да се определят най-добрите в света. Има пет дивизии, включващи жени, единични, единични мъже, жени двойки, мъже двойни и смесени индивидуални.

Можете да направите залог за : Победител с мача, Победител в Първи Гейм, Общо точки в Мача, Хендикап – Геймове, Четвъртфинали.

Ако искате да станете професионален залагащ и да печелите малко пари, докато залагате на бадминтон, трябва да базирате решението си за залози с добри коефициенти и никога да не го оставяте само на чист късмет. Коефициентите на bet365 са получени след внимателен анализ на предишни състезания и текущата форма на играчите, така можете да сте сигурни, че ще направите възможно най-информирания залог.

bet365 Бадминтон – на живо

bet365 заема короната, за най-много спортни и залагащи опции на разположение в игра. Очевидно е, че има изключително изчерпателна селекция от спортни и залози, от които можете да избирате. Всички опции за залагания са придружени от много конкурентни шансове, независимо от спорта. С огромно количество спортове и много опции за залагания в играта, bet365 е безспорен крал на тази област. Така че, заедно с очевидните такива като футбол и тенис, има и спортове като хандбал, бадминтон и баскетбол, които могат да бъдат залагани на живо.

Ако Бадминтонът е един от любимите ви спортове, bet365 се е погрижил да не ви липсва нищо. От вас се изисква само да се наслажвадате на играта! Поставете желаните залози където и да сте с мобилното приложение.

bet365 Бадминтон предлага значителен избор от пазари и залози, както и страхотна оферта за добре дошли! Букмейкъра и тук затвърждава позициите си за номер 1 на пазара за онлайн залагания.

bet365 Бадминтон

Автор: бетбг.com

 

 

 

 

 

 

error: Content is protected !!