bet365 cash out

Затвори губещия залог с bet365 cash out!

Опцията за изплащане на bet365 cash out се предлага на различни пазари на залози, както преди, така и по време на игра. Kакто и единични и многобройни залози за различни спортове, включително футбол, тенис, баскетбол и други.

Ако и вие като нас,обичате да залагате, особено когато залогът ви изглежда е готов да се превърне в губещ. Ще бъдете доволни, че най-добрият букмейкър в света предлага опция “close bet”, по-често наричана “bet365 cash out”.

Какво е bet365 cash out?

bet365 cash out, Ви дава повече контрол над вашите залози и ви дава възможност да затворите залога. Преди събитието да приключи. Когато тази функция е на разположение. Можете да изплатите залог в неговата цялост или частично, като оставите останалата част от залога си да се изпълни.

bet365 cash out е на разположение чрез настолен компютър, както и на мобиланата версия на сайта bet365 mobile, предлагащ вълнуващо изживяване на Android и iOS за всички таблети и смартфони.

Така че, няма значение къде сте, никога няма да пропуснете възможността залога да се изплати, преди да е станал губещ.

Това е идеално, ако имате втора мисъл за залог, който понастоящем заема печеливша позиция или на ръба на загубата.

Как да затворите залога с bet365 cash out?

Ако желаете да затворите залог, трябва да натиснете бутон Затвори Залог под Вашата селекция.

Ако изберете затваряне на целия залог. Тази сума ще бъде уредена и крайният резултат, свързан със залога Ви, няма да повлияе на сумата, изплатена в сметката Ви.

Ако изберете частично затваряне на залога. Активирайте плъзгача за Затвори Залог, натискайки иконката до бутон Затвори Залог и избирайки Частично Затваряне. След това изберете сумата, която да получите като затворен залог и тази сума ще бъде уредена. Като остатъкът от Вашия залог ще бъде уреден според крайния резултат, свързан с него.

Вече имате възможност и да създадете правило за Автоматично Затваряне на Залог, след като направите залога. Ако стойността за Затваряне достигне или надхвърли зададената от Вас граница, залогът автоматично ще се уреди и средствата ще се добавят в баланса Ви.
bet365 cash out
Автор: бетбг.com
error: Content is protected !!