bet365 Нетбол

bet365 Нетбол успява да покрие повечето шампионати и осигуря широка гама от пазари с високи коефициенти за залагания.

Netball е спорт, игран от два отбора от по седем играчи. Развитието му, произтичащо от ранните версии на баскетбола, започва в Англия през 1890.

Играта се играе на правоъгълен терен с повдигнати кошове в двата края. Всеки отбор се опитва да вкара гол. Играчите получават определени позиции, които определят техните роли в екипа и ограничават движението им до определени области на терена. По време на обща игра, играчът, който владее топката може да я задържи само за три секунди, преди да стреля за гол или да премине на друг играч.

Победителният отбор е този, който постига най-много голове. Игрите в Netball са с продължителност 60 минути.

bet365 Нетбол – Залози

bet365 предлага залози за всички възможни спортове, които могат да ви дойдат на ум, включително и за Нетбол. Коефициентите са добри, а паразите задоволителни, предвид популярността на спортът в България.

Най-популярните шампионати са покрити, а залози за Супер Нетбол 2019 вече са налични.

Можете да направите залог преди мача да е започнал. Ако сте пропуснали тази възможност можете да заложите на живо. Имайте впредвид, че залозите на живо не включват продълженията ( ако не е посочено друго) .

Можете да поставите залог на Fast5 Wolrd Netball Series за Победител, Мачове, Хендикап или Общо в Мача.

Освен Световното първенство по Нетбол има много други известни турнири, които успяват да привлекат много фенове на Нетбол и залагащи по целия свят. Вероятно един от най-големите е ANZ Championship от Австралия и Нова Зеландия, който стартира през 2008 г.

bet365 Нетбол – Live Streaming

Всички мачове се предават директно на живо чрез безплатната услуга на живо на стрийминг на bet365.

bet365 Нетбол показва всички мачове на живо, директно на вашия компютър или на вашето мобилно устройство, било то iPhone, iPad или Android. С bet365 mobile, можете да гледате любимия си спорт навсякъде по света на живо.

Ще ви трябва активен профил в bet365, за да гледате най-вълнуващите състезания от активния сезон. Също така ще трябва да имате финансиран bet365 профил или да са направили залог през последните 24 часа.

С мобилната версия на сайта, ще имате възможността да се наслаждавате на играта по всяко време, без значение къде в страната се намирате, единственото от което се нуждаете е стабилна интернет връзка. bet365 mobile ви дава пълен контрол над поставените залози, като опциите промени и затвори залога са налични.

bet365 Нетбол

 

Не случайно bet365 си е спечелил славата на един от водещите дукмейкъри в света. Брандът е организирал сайта си по възможно най-удобният и интерактивен начин, като превръща играта във вълнуващо преживяване.

С опциите Промени и Затвори залог, рисковете са доведени до минимум. С мобилното приложение на сайта, ще бъдете винаги в час с водещите пазари и залози.

Страхотния бонус за добре дошли е запазена марка на bet365, можете да го заявите още сега, като се регистрирате на сайта. А защо да не го изполвате, за да заложите с bet365 Нетбол?

Автор:бетбг.com

 

 

error: Content is protected !!