bet365 НАСКАР

Тъй като НАСКАР е популярно спортно събитие, bet365 НАСКАР Ви предлага залагания на всички спортни състезания и събития. Както и много широк спектър от различни видове залози всички около спорта на НАСКАР.

Ако се чудите какво точно е NASCAR, това са серии по автомобилен спорт, които се провеждат в САЩ. Благодарение на уникалните правила на този пристрастяващ зрителски спорт. Когато гледате каквито и да е NASCAR състезания, ви гарантираме факта, че две състезания не могат да бъдат едни и същи и всичко може да се случи, след като ралито започне.

bet365 НАСКАР ви предлага както коефициенти и пазари за залагания на всички състезания на НАСКАР. Ако искате да направите, какъвто и да е залог винаги е възможно.

bet365 НАСКАР – Спортни събития

Най-популярното спортно събитие, което се провежда всяка година по отношение на NASCAR, разбира се е Sprint Cup. Състезанието има един от най-големите пазарите за залагания. Благодарение на bet365 НАСКАР имате много шансове за печалба при всяка среща на Sprint Cup.

По-големите регионални състезателни писти NASCAR също са обхванати от bet365 НАСКАР. Така можете да следвате напредъка на всеки един отбор или състезател, докато сезонът напредва.

bet365 НАСКАР ви дава най-добрите коефициенти за всяко състезание.

bet365 НАСКАР – Залози

Няма да намерите стотици различни възможности за залагания около спорта на НАСКАР, но разбира се, можете да залагате на победителя от една единствена надпревара и да поставите залог за всеки начин, ако предпочитате по-консервативен тип залог.

С този спорт, който наистина няма обема на залозите, както при други спортове, като футбол, баскетбол, волейбол, конни надбягвания и други спортни залагания.  Но ще откриете, че шансовете за печалба са изгодни.

Можете да поставите много уникални залози на bet365 NASCAR за всички тези състезания:

DAYTONA 500 NASCAR FANTASY AUTO RACING

Известно  като “Голямото американско състезание”, Daytona 500 се провежда за първи път на 22 февруари 1959 г., същата година, в която се открива международната писта “Дейтона” в Дейтона Бийч, Флорида. Фантастичните състезания, както и опциите за онлайн залагания, винаги са изобилни за най-престижното събитие с bet365 НАСКАР

BRICKYARD 400 NASCAR FANTASY AUTO RACING

Състезанието се провежда на една от най-известните писти на планетата, Indianapolis Motor Speedway в Speedway, IN, Brickyard 400 е по-младо събитие на NASCAR.

AAA TEXAS 500 NASCAR FANTASY AUTO RACING

Друг младеж от НАСКАР, първият зелен флаг, който е паднал на AAA Texas 500 e на 6 ноември 2005 г.,  на асфалтовия път “Texas Motor Speedway” във Форт Уърт, Тексас.

bet365 НАСКАР

НАСКАР е един от най-големите и най-бързо развиващите се състезателни залози, които може да се направи. Букмейкърът предлага достатъчно парази и привлекателни коефициенти, с които да зарадва феновете и да направи състезанието още по вълннуващо.

 Автор: бетбг.com

 

 

error: Content is protected !!