bet365 Водна Топка

bet365 Водна Топка предлага залагания чрез уеб сайта и мобилното приложение, като обхваща най-добрите турнири по водна топка в света и предлага различни залози като полувреме, победители, играчи на турнира и победители в шампионата.

Водната топка е интензивен спорт, в който се състезават два отбора от по седем играча. Подобно на футбола, баскетбола или нетбола, целта на Водната топка е да се вкара гол във вратата на противника. Водната топка е олимпийски спорт от 1900 г. насам. А популярността му продължава да нараства, особено след като женските отбори се състезават на Олимпийските игри от 2000 г.

bet365 Водна топка – залози и коефициенти

Всички залози за Водна топка са само на базата на редовното време и изключват продълженията. Освен в случаите, в които bet365 Водна топка, не е посочил друго.

Големи състезания по Водна топка

Olympic Games : Летните олимпийски игри се провеждат на всеки четири години. Това е едно от основните спортни събития за националните отбори по водна топка. Всяка страна, която желае да участва, се представя със своя най-добър отбор, с надеждата да спечели Олимпийски златен медал.

Това е страхотно време за хора, които се интересуват от залагането на спорта. bet365 Водна топка, предлага много залози по време на Олимпиадата. А залагащите имат възможността за големи печалби.

FINA Water Polo World League :  Събитието е създадено през 2002 г. в отговор на интереса, който внезапно се появи, след като Водната Топка за жени, се включи в Олимпийските игри през 2000 година.

Международни отбори, които се състезават на Олимпийските игри, се състезават и на това събитие. Това е чудесна възможност за залагащите, защото виждат как играят отборите преди да започнат Олимпийските игри.

Можете да поставите залог на следните възможности:

Хендикап, Краен Резулта, Общо Голове, Алтернативен Хендикап, Следващ Гол, Общо Голове за Отбор, Двоен Шанс, Печеливша Разлика, Двоен Резултат. Общо Голове Четно-Нечетно,Общо Голове за Отбор Четно-Нечетно,Равенство.

Посете сайта на букмейкъри и вижде всички актуални срещи и залози!

bet365 Водна топка – залози за четвърт и полувреме

С bet365 можете да поставяте залог както за краен резултат от целия мач, така и на четвърт или полувреме.

Залози за всяка четвърт, се уреждат в края на тази четвърт. Можете да заложите на:

Хендикап(и) в Четвърт, Победител в Четвърт. Голове в Четвърт, Голове за Отбор в Четвърт, Първи до за Четвърт, Голове в Четвърт Четно-Нечетно, Голове за Отбор в Четвърт Четно-Нечетно.

Залози за всяко полувреме, се уреждат в края на това полувреме. Можете да заложите на:

Хендикап(и) в Полувреме, Победител в Полувреме, Голове в Полувреме, Голове за Отбор в Полувреме, Първи до за Полувреме. Голове в Полувреме Четно-Нечетно, Голове за Отбор в Полувреме Четно-Нечетно.

bet365 Водна Топка – накратко

Ще бъдете изумени от разнообразие на броя и видовете залози, които можете да поставите на мачове с bet365 Водна Топка.  Очевидно няма да е изненада, че най-често поставяния залог за “Водна Топка” е такъв, с който изберате един от двата отбора, които се състезават да спечели мача.

bet365 Водна Топка, предлага примамливи възможности за залог, с които да се насладите максимално на играта. Основните първенста са покрити с разнообразни залози и се предават на живо от букмейкъра. bet365 ще ви приветства още от самото начало с бонус за добре дошли. След това ще задължи вниманието ви с разнообразието от пазари и коефициенти, както и голямото разнообразие на бонус отферти предлагани от бранда.

bet365 Водна Топка

Автор: бетбг.com

 

 

 

error: Content is protected !!