bet365 – Американски футбол

С много игри, които се провеждат всяка седмица. Феновете винаги ще намерят нещо, за което да залагат и за всяка игра има голямо разнообразие от пазари на залагания, което bet365 Американски футбол покрива.

Макар че се играе само в Америка, американският футбол е една от най-популярните спортни лиги на bet365. Както професионалният, така и колежанският, е доминиращият спорт в САЩ. Като популярността му далеч надхвърля бейзбола, баскетбола и хокей на лед.

Фенове от цял свят гарантират, че получават своите залози за всяка седмица от редовния сезон. А след това в плейофите, докато отборите се отправят към Супербоул.

Ако сте фен на американския футбол и искате да запазите нещата прости, ще можете да залагате кой ще спечели играта. Други популярни пазари включват линията на хендикапа и точките се разпространяват.

Ако търсите нещо малко по-различно, за да направите залог, можете да проверите залозите. Където залагате на представянето на играча или на отбора. Те ви дават съвсем различен ъгъл в играта и този, който може да донесе нов живот на вашите залагания.

bet365 Американски футбол – залози

Предложение за залог е да заложите на броя точки, които ще бъдат вкарани в мач. Всеки мач от спортната книга на bet365 Американски футбол е разделена на периоди от точки. За всеки от тези периоди букмейкърът предлага различни коефициенти.

Ако смятате, че мачът ще завърши с по-малко от 20 точки, отбелязани от двата отбора, bet365 Американски футбол предлага коефициенти от над 26. Ако смятате, че ще бъде много ефективна игра и общият брой точки ще надхвърли 71. Тогава можете да очаквате коефициент по-висок от 10.

Разбира се, bet365 Американски футбол, предлага пълна гама от залози. Можете да заложите коя от двете половини ще бъде с повече точки от двата отбора, както и дали общият брой точки в двата отбора ще бъде нечетен или четен.

Пазарите и залозите, които Компанията покрива са многобройни, посетете сайта на букмейкъра и се насладете на едно наистина вълнуващо преживяване.

bet365 Американски футбол – на живо

Независимо дали търсите коефициенти за залагания на живо в английската Висша лига или в немската Бундеслига, Уимбълдън или Австралийския отбор. Супербоул или Стенли Купър, Grand National или Cheltenham Festival – можете да сте сигурни, че ще намерите това, което търсите в bet365.

Тяхната изчерпателна услуга “In-Play” предлага широка гама от пазари във всички спортове, които ви дават много преди да направите залога.

Така че, независимо дали става въпрос за снукър, американски футбол, бейзбол или каквото и да е друго важно събитие, bet365 ще го покрие с отличната си услуга за залагания Live In Play.

bet365 mobile

Това е първокласно мобилно приложение, което със сигурност ще промени начина ви на залози в почти всеки спорт по света. Много е лесно да получите достъп и да следите парите си. Особено с опцията “Live Action”, която ще ви позволи да гледате опростена версия на мача.

Най-малко, но не и последно, сигурността е от жизненоважно значение за този тип залагания и bet365 гарантира, сигурност на вашите данни и залози. Компанията подържа и  постоянна и компетентна услуга за поддръжка на клиенти.

Вероятно най-доброто, което можете да направите, е да отидете на сайта на bet365 и да видите всички други опции за американски футбол, които букмейкърът предлага. Тъй като има много повече и повечето от тях заслужават вашето внимание.

bet365 Американски футбол

Автор: бетбг.com

error: Content is protected !!